Suffolk Garden Office

Having recently installed a beautiful formal pond, our client’s new luxury garden room forms a stunning back-drop to her newly landscaped gardens.

Tucked away behind a mature hedge, the design and location of this Suffolk garden office balances discretion and simplicity – designed for the best views from within the garden room and to provide scale to the background view across the pond. (See the pictures below for an overview – note how the anthracite grey windows and doors work really well with the slate surround to the pond).

In the words of our client … “Studio a huge success and much admired”. Also with our garden studio warranty customers have the peace of mind that their garden building will stand the test of time!

Dsc07048 448x336 Dsc07046 448x336 Dsc07041 448x336 Dsc07043 448x336