Stunning Dual Aspect Studio

A contemporary look which blends beautifully into a rural woodland setting

Practical office space with room to relax

Great extra's like bookcases add lots of functionality

All eco-friendly aspects considered at the manufacturing stage

The stunning Red Cedar cladding complements the natural setting perfectly

Bright and airy place to work and be creative

From floor to ceiling every aspect has been considered

Gorgeous garden Studio

Literally a pleasure to work in

Space saving cloakroom suite

A stylish WC and basin fits snugly between the two offices

Spacious and bright office space

Natural light during the day and energy efficient lighting (uses 91% less electricity than non-eco-friendly version) in the evening

Extra-large dual office studio

With striking open boarded Red Cedar cladding

Adaptable space for future use

Layout makes it ideal for future use as guest accommodation or a leisure room

High quality blinds to complement the double patio doors.

Glazed units allow tons of light to enter the offices

All doors and windows made from over 90% recycled materials

A double sized aluminium sliding patio door and side return

Large Garden Office, Hampshire

Testimonial

“Everyone admires our large garden office! People in the village stop by and say they absolutely love it, we’ve had great feedback – such positive comments from everyone” Mr & Mrs Beckett

BECKETT HANTS STUDIO 75 HOME

PURPOSE OF ROOM

Running a business together, this couple based in Hants, whilst renovating their entire property, wanted a unique outdoor space that allowed them to separate their home and business lives. The solution was two outdoor offices partitioned with an interconnecting door together with kitchen/toilet facilities.

Features

This large office garden boasts two full-sized offices giving them each a separate and quiet space to work in. Each room has double aluminium sliding patio doors and side return made from over 90% recycled materials. The glazed units allow extra light to enter these offices making the room feel even more spacious. Additional bespoke aluminium windows were also placed in the rear wall to allow picture views into the woodlands.

BECKETT STUDIO HANTS RESZIED 1170 X 520 91 GALLERY

The wall partition includes an inter-connecting door – which, when opened, draws the two offices together through the well placed use of matching bookcases.

With a space saving toilet suite and stylish WC and basin fitted between the two offices; this feature allows the garden room to be fully functional whilst working, without the need to return to the main house.

The large garden office is also fitted with an intercom system so that for anyone visiting the house, they are able to answer the front door – a practical solution when working from the garden!

BECKETT STUDIO HANTS img 89 4 x 3 BLOG SM

SPECIFICATION

  • Open-board style Cedar cladding
  • Full height
  • Home office with extra cabling
  • Internal partitioning with door
  • Lightwave smartphone control
  • Toilet (full fit)